Arhivare Documente

Ce facem

Presupune gestionarea tuturor documentelor in spatiul non-digital, ce trebuie arhivate, de la emitere pana la expirare, cand pot fi distruse conform legii. Este un proces indelung, riguros, pe care GLOSS il preia si il gestioneaza suplu si cu foarte putine interventii, scopul fiind eliberarea companiei tale de grija dosarelor, a spatiilor nesfarsite de stocare, a gasirii unui document exact atunci cand ai nevoie.

Arhivarea documentelor se poate face la sediul tau sau la noi, in functie de preferintele tale.

Sistemul de administrare a documentelor face trecerea de la formatul fizic la formatul electronic al documentelor. Acest sistem permite importul documentelor existente din format clasic în mediul electronic.

Implementarea presupune următoarele etape: analiză, consultanță, implementare, instruire, suport și mentenanță.

În linii mari:

  • Îți poți organiza singur arhiva la sediul tău, sau
  • îți poți consulta arhiva din depozitul nostru.
  • Funcționalități multiple, de la înregistrare documente , constituire containere, inventare, rapoarte și facturare servicii.

Depozitarea inseamna, pur si simplu, ca iti preluam documentele arhivate si le pastram in depozitul nostru special amenajat, conform standardelor legale (legea 16/1996), cu rafturi-tip pe 3 nivele, dotari de ultima ora si sisteme de siguranta specifice.

Documentele expirate trebuie distruse, conform legii. Te eliberam si de aceasta responsabilitate: ne ocupam sa selectionam documentele tale expirate – atat cele normale, cat si cele care contin informatii cu caracter personal – si trecem la distrugerea lor, tinand cont de normele ecologice internationale.

In plus, suntem alaturi de tine in relatie cu Arhivele Nationale, daca este cazul pentru compania ta. Ajutam la intocmirea nomenclatorului sau la revizuirea lui.

Arhivare Documente

La GLOSS gasesti cele mai simple solutii de arhivare si management al documentelor, ce iti garanteaza atat respectarea legii in vigoare, cat si accesul cel mai rapid la toate documentele de care ai nevoie.

Un reprezentant GLOSS te poate vizita gratuit, tu doar trimite-ne o solicitare aici.